Emaline

Alla inlägg under november 2013

Av MalinEmelie HellbergPettersson - 24 november 2013 23:08

I hate that I love you, I must go on, but I can't .. it was more than a half year since we broke up, first of November and would we have been together for a year, but that did not happen .. I have not give up yet, think of you day and night .. please give me another chance .. I love you so much .. I feel the pain in my heart everyday and when i see you with other girls and you looks so Happy, its makes me sad.. not for you're happy.. because you're happy without me.

I know that you're not my boyfriend anymore. . And i can deal with it.. but i can't deal with we're not even friends .. you were my best friend before we have a relationship.. and now we don't even talk.

And now i wanna go to bed and dream about you Tim :/ fml.


Av MalinEmelie HellbergPettersson - 24 november 2013 17:00

Imorse tog jag en härlig promenad med mamma och Nellie härligt väder också. Jag tog lite bilder med min systemkamera  tog massa bra bilder och en svan kom förbi och ville var med. Har precis ärit makaroner med köttbullar mums. Ikväll ska jag på bio med Therese vi ska se Hunger games Catching Fire. Har sett trailern många gånger och den verkar vara bra bättre än 1an iaf. Ska möta henne i centrum snart så ska vi köpa godis till bion.

Nu ska jag göra i odning mej  ha det bra allesammans bloggar senare och berättar hur filmen var.

Kram Malin


           

           



Av MalinEmelie HellbergPettersson - 23 november 2013 20:53

Det blev inte mycket drickande för mig ikväll glömde mitt leg så smart man är. Rensade min väska för nån vecka sedan och då tog jag ut min plånbok. Jag Jack, Terese, och Johanna. Tess bjöd mig på en cider men pesonalen bad mig att gå ut fast jag inte var full? Hade bara druckit ett halft glas? Ajah blev lite små sur men skit samma. Jack blev väldigt full och spydde mitt i gatan mysigt. Och bet Tess haha herregud vilken kväll! Nu sitter jag Tess på tåget hem.
Kram Malin

Av MalinEmelie HellbergPettersson - 23 november 2013 16:26

Vaknade typ tio imorse åkte till djuraffären köpte en present till min vovve Nellie hon fyller 6 år idag. Jag tror inte hon blev nöjd med benet jag köpte till henne. Kräsen vovve man har då. Men hon fick pannkakor av mig när jag åt frukost hoppas det räcker. Har inte gjort mycket idag mest tagit lungt och kollat på tv. Ikväll ska jag på krogen med Tess och Jack var typ en månad senast vi var på krogen. Ett härligt gäng jag umgås med ^^
Nu ska jag ta på mej nåt fint och sminka mej till ikväll hörs senare
Kram Malin <3

Av MalinEmelie HellbergPettersson - 23 november 2013 09:44

Hej, vaknade nu och fick precis veta att jag ska med några kompisar till stan vid halv 1, så får skynda mig att duscha, klä på mig, sminka mig och sådant..

Det måste typ vara olagligt att vara så här trött ? Mina ögon går seriöst i kors.. o.O

Aja, lets go to the shower ^^

Av MalinEmelie HellbergPettersson - 23 november 2013 01:25

Helluuu, kom typ hem för en stund sedan har varit hos en kompis som heter Emil med Rebecca och Viktor, vi kollade på en parodi av "paranormal activt
y" riktigt dålig.. Så jag somnade , men som tur e hade jag ställt klockan på 00:10 eftersom bussen gick 00:26 tillbaka.. Det var bara jag och chauffören på bussen, väldigt lugnt.

Vi hade prov idag i skolan , vilket jag inte pluggat på.. pluggade istället något som skulle vara klart på onsdag nästa vecka.. man ba: BRA EMELIE !
Så duktig är jag, men nu ska jag sova, haha, godnatt höres imorgon! Puss /Emelie

Av MalinEmelie HellbergPettersson - 21 november 2013 23:26

Hej, idag har jag inte gjort så mycket , efter skolan var jag och Emilie på gymmet, work out.. I am sexy and i know it ? Right baby?

Haha, sen gick jag hem och åt lite och sen pluggade, måste skriva lite kort fakta om industriella revolutionen, franska revolutionen och amerikanska revolutionen.. fittsvårt :(
Sen vid halv 10 gick jag ut och tog några cigg med Sofi och snackade om allt möjligt inte träffat den tjejen på as länge ! Mycket trevligt.. :)
Men nu ska jag sova så höres vi imorgon, godnatt ! Puss / Emelie

Ovido - Quiz & Flashcards